Contact:0231-534-597

Plată și livrare

Informații de plată

Prețul facturat clientului este prețul indicat la confirmarea comenzii trimise de catre Vânzător.

Prețul indicat pentru fiecare produs este exprimat în lei (RON) și nu include transportul.

Prețul indicat în confirmarea comenzii este prețul final, cuprinzând inclusiv toate taxele suplimentare, dacă este cazul, inclusiv TVA pentru România.

Preţurile pot fi modificate periodic, înţelegându-se că produsele comandate vor fi facturate la preţul în vigoare în momentul înregistrării comenzii. Prețul, modalitatea și termenul de plată sunt specificate de fiecare dată când dumneavoastră finalizați comanda.

Pentru o verificare corespunzătoare a tuturor detaliilor comenzii, atunci când finalizați comanda, aveți obligația de a verifica produsele introduse în coșul de cumpărături și prețul acestora, înainte de a comanda și achita.

Ofertele promoţionale nu sunt valabile decât pe durata de valabilitate menţionată în oferta promoțională și în limita stocurilor disponibile.

Plata produselor se poate efectua în mai multe modalități:

  • PLATĂ ONLINE PRIN CARD (Visa/Maestro/Mastercard), prin utilizarea serviciului de plată online al Garanti Bank Botoșani, plata fiind trimisă direct spre procesare. Prin introducerea datelor de pe card, clientul confirmă că a fost informat și că acceptă termenii și condițiile de utilizare a serviciului de plată online și își exprimă acordul ca datele să fie utilizate pentru tranzacții viitoare. În momentul plasării comenzii, valoarea acesteia va fi blocată în contul dumneavoastră în scopul efectuării plății. Cardul va fi debitat conform reglementărilor bancare.

Informații suplimentare despre plata cu cardul

Magazinul online www.kitelectric.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Garanti Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

În orice situație, siguranța tranzacțiilor pentru plata online cu cardul este garantată. Informațiile de pe cardul dumneavoastră de credit sunt transmise direct, prin utilizarea protocolului SSL (Secure Socket Layer), către furnizorul de plăți securizate. În niciun moment, Vânzătorul nu va fi în posesia datelor complete ale cardului pe care l-ați introdus.

Datele cardului prin intermediul căruia efectuați plata nu pot fi accesate sau păstrate de către Vânzător, ci numai de către instituția care autorizează plata sau de către orice altă entitate autorizată să furnizeze servicii de păstrare a datelor de identificare de pe card.

Entitatea autorizată pentru a furniza servicii de păstrare a datelor de identificare de pe card este Raiffeisen Bank.

În anumite situații, pentru securitatea tranzacției, în momentul înregistrării comenzii, vi se va solicita să autorizați plata prin reintroducerea parolei sau prin utilizarea semnăturii digitale, în cazul în care terminalul mobil permite această facilitate.

Din motive de securitate a plății, vi se recomandă insistent să vă deconectați de pe site și să nu setați autentificarea automată de pe dispozitivele mobile. Este interzisă divulgarea parolei. Clientul poate efectua plata prin utilizarea datelor de pe mai multe carduri de plată numai pentru comenzi diferite, nu și pentru o singură comandă.

Comanda validată de client va fi considerată efectiva numai atunci când serviciul de plată online și-a dat acordul. În caz de refuz la plata comanda va fi anulată automat, iar clientul va fi anunțat prin e-mail. În plus, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza orice comandă de la un client cu care are un litigiu.

 

  • RAMBURS, la curier, în momentul livrării produselor.

Coș de cumpărături