Contact:0231-534-597

Termeni de livrare

Livrarea se face numai pe teritoriul României, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER.

Produsele aflate pe stoc (circa 80% din totalul produselor de pe site) vor pleca către client în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Produsele nedisponibile pe stoc vor pleca imediat ce furnizorul Vânzătorului onorează comanda (de obicei în circa 5 zile lucrătoare).

Din motive de disponibilitate, o comandă poate fi livrată clientului în mai multe tranșe, dar clientul efectuează doar o singură plată. Dacă clientul dorește două sau mai multe locații de livrare, va plasa două sau mai multe comenzi, fiecare cu costurile de livrare aferente.

Toate comenzile plasate pe aceasta pagină de internet sunt pentru achiziționarea de produse destinate utilizării de către Cumpărător. Clienții sau destinatarii produselor trebuie să se abțină de la orice revânzare profesională, parțială sau totală a produselor. Vânzătorul declină orice răspundere juridică pentru activități de revânzare cu privire la care plata impozitelor nu a fost efectuată de client.

Sunt considerate cazuri de forță majoră si scutesc pe Vânzător de obligația sa de livrare, situații precum: război, revoltă, incendiu, greve, accidente și imposibilitatea de a fi aprovizionat.

Verificați întotdeauna pachetul la sosire și faceți sesizare transportatorului în caz de lipsuri sau degradare.

Costuri de livrare

Pentru produsele cu valoare mai mică de 500 lei transportul costă 25 lei și este achitat de către Cumpărător. De asemenea, produsele pot fi ridicate de către Cumpărător, personal, de la sediul magazinului SC KIT Electric SRL sau de la sediul firmei Fan Curier din localitatea de reședință a Cumpărătorului. 

Pentru produsele cu valoare mai mare de 500 lei transportul este achitat de Vânzător, excepție făcând destinațiile care se află în afara rutelor obișnuite ale firmei Fan Curier. În acest caz se percepe o taxă pe kilometru de la adresa dvs până la cel mai apropiat sediu Fan Courier, care va fi suportată de dumneavoastră.

Coș de cumpărături